Place frozen pockets one by one into 3 l salted boiling water.
Stir gently and cook on the low heat for 12 minutes.
When pockets are cooked, take them out using a skimmer. Serve as you like.
Nutritional value
Nutritional value
per 100 g
%RI*
Energy value
986 kJ / 233 kcal
12%
Fat including Saturated fatty acids
0,9 g 0,2 g
1% 1%
Carbohydrates including sugar
46 g 4,3 g
18% 5%
Protein
7,8 g
16%
Salt
0,88 g
15%
* Reference intake of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)
Ta strona używa plików cookies dla celów statystycznych. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the ...