Produkt głęboko mrożony
Soczyste nadzienie z warzyw i kaczki otulone w miękkim cieście zadowoli gusta największych smakoszy.

Produkt głęboko mrożony
Soczyste nadzienie z warzyw i kaczki otulone w miękkim cieście zadowoli gusta największych smakoszy.
kapusta, mąka pszenna, mięso z kaczki 17,2% (mięso 16,65%, tłuszcz 0,55%), woda, cebula, sos Hoisin 3,2% (fermentowana solona soja (soja, mąka pszenna, sól, woda), cukier, ocet ryżowy (woda, ryż), woda, barwnik (E150a), sól, olej sezamowy, czosnek, przyprawy), marchewka, kasztany wodne, teksturowane białko sojowe, sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), sól, gluten pszenny, cukier palony (syrop glukozowo-fruktozowy, woda), olej sezamowy, skrobia ziemniaczana, imbir mielony, aromat naturalny, pieprz czarny, przyprawy.

Dla uzyskania najlepszego rezultatu przygotuj danie z produktu mrożonego.

Na głębokim oleju: smaż gyozę w temperaturze 170oC – 180oC przez około 2,5 minuty

Na patelni: rozgrzej 15 ml oleju, ułóż zamrożoną gyozę spodem do rozgrzanej patelni i smaż przez 2 minuty. Następnie wlej 60 ml wody na patelnię, przykryj pokrywką i gotuj pod przykryciem 2 minuty. Zdejmij pokrywkę i podsmaż jeszcze ok. 1 minutę do momentu odparowania całej wody.

Gotowanie: gotuj gyozę przez ok. 3,5 minuty w lekko wrzącej wodzie

Gotowanie na parze: gotuj gyozę na parze w temperaturze 100°C przez ok. 5 minut.
| Wartość odżywcza | w 100 g |
| Wartość energetyczna | 629 kJ / 149 kcal |
| Tłuszcz w tym, Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,5 g 1,0 g |
| Weglowodany w tym cukier | 22 g 4,0 g |
| Białko | 7,0 g |
| Błonnik | 1,5 g |
| Sól | 1,0 g |
Witam
Gdzie mogę kupić detalicznie pierogi Gyoza w Częstochowie.
Pozdrawiam
Obawiam się, że w tej chwili będzie kłopot z kupieniem ich w sklepach detalicznych. Ale pracujemy nad nowymi rozwiązaniami, które pomogą nam zaistnieć na polskim rynku na większą skalę. Gyoza w opakowaniach 600 g i 400 g jest produktem przeznaczonym bardziej pod gastronomię i to jest gł. powód dlaczego tak trudno ją kupić.
Pozdrawiam
Magda Parkitna