mąka pszenna, margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy, w zmiennych proporcjach), kapusta biała (11 %), kapusta kiszona (11 %), śmietana (mleko odtłuszczone, tłuszcz palmowo-kokosowy, aromat, kultury bakterii, białka sojowe), cebula, drożdże, woda, pieczarki (2,6%), masa jajowa, grzyby leśne (0,83%), cukier, białko sojowe, sól, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, przyprawy, suszone warzywa (marchew, pietruszka, por, cebula), ekstrakt drożdżowy, aromat.
powrót
Paszteciki z kapustą i grzybami
Skład
Przygotowanie
Piekarnik: Produkt w glazurze z masy jajowej. Gotowy do przygotowania w piekarniku. Zamrożony produkt ułożyć na blasze, posypać ulubioną przyprawą i podgrzewać w temp. 1800 C przez 25 minut.
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza | w 100 g | %RWS* | ||||||
Wartość energetyczna | 1018 kJ / 244 kcal | 12% | ||||||
|
|
| ||||||
|
|
| ||||||
Białko | 5,5 g | 11% | ||||||
Sól | 0,9 g | 15% | ||||||
*Reference intake of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal). |