Produkt głęboko mrożony. Receptura ciasta bez dodatku jaj w składzie.
Wyśmienity farsz szpinakowo – twarogowy najlepiej komponuje się z sosem śmietanowym lub serowym. Delikatny ser twarogowy oraz aromatyczne przyprawy znakomicie podkreślają subtelny smak szpinaku.
mąka pszenna, szpinak 28%, woda, ser twarogowy 12%, błonnik pszenny bezglutenowy, olej rzepakowy, przyprawy, sól, suszone warzywa (marchew, pietruszka, por, cebula).
Uwaga! Produkt jest wykonany ręcznie i może się nieznacznie różnić wielkością i kształtem.
Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Alergeny występujące w zakładzie: gluten, jaja, mleko, gorczyca, soja, orzechy.
Kiedy będa w warszawie??
SUPER POMYSŁ te pierogi ze szpinakiem.A może uda się wyprodukować też z innymi warzywami?
Według informacji na opakowaniu powinno się je gotować 8-10 minut. Po 12 minutach po przekrojeniu wciąż było widać mąkę, kolejne 8 minut we wrzątku pod przykryciem niewiele pomogło.
Kupiłam ostatnio te pierogi i są po prostu niesmaczne. Nie są przyprawione, brakuje czosnku, a biały ser zastąpiłabym fetą. W zamrażalniku zostało mi jeszcze pół paczki i nie wiem co z nimi zrobię, bo nie lubię wyrzucać jedzenia.
Najwiekszym uznaniem klient w ciesza sie tu pierogi ruskie, ale swoich amator w maja r wniez chlopskie i ze szpinakiem. fot. uj
To ser A nie mąka. NAPRAWDĘ tak trudno odróżnić
Najlepsze na świecie są pierogi ruskie. Powinny być w każdym sklepie. W Auchan jak są zaraz znikają. Reszta clezy. Ruskie mają przeznaczony farsz.
No i że szpinakiem. Ruskieci szpinak idealne
Najlepsze na świecie są pierogi ruskie. Powinny być w każdym sklepie. W Auchan jak są zaraz znikają. Reszta clezy. Ruskie mają przesmaczny mialo byc farsz.
Nie smakowały mi te pierogi. W smaku są trochę kwaśne i mało wyraziste, takie nijakie. Coś im brakuje.
Dziękuję za podzielenie się opinią. No cóż, widocznie nie trafiliśmy w pana gusta smakowe.
Pozdrawiam z Częstochowy
Brakuję w nich sera feta, gdyby był pierogi byłyby smaczniejsze. Szpinak lubi ser feta bez niego smakuje jak trawa
Dziękuję za opinię. Przekażę uwagi do naszego działu R&D.
Pozdrawiam serdecznie
Magda