JAWO w programie “Doceń polskie”
Program “Doceń polskie” realizowany jest pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Certyfikat otrzymują produkty, które uzyskają pozytywną opinię Loży Ekspertów składającej się z przedstawicieli instytucji m.in. takich, jak: Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP, Związek Polskie Mięso, UPEMI, Fundacja Klubu Szefów Kuchni. Dzięki programowi każdy Klient sięgający po wyroby z logo “Doceń polskie” może mieć pewność, że kupił produkt najwyższej jakości.
W II edycji ubiegają się o certyfikat programu promocyjnego “Doceń polskie” także cztery produkty Jawo: kartacze z mięsem, pierogi ruskie, pyzy z mięsem i uszka z grzybami i kapustą . Trzy ostatnie zostały nominowane przez Lożę ekspertów, kartacze sami zgłosiliśmy do programu.
Więcej o akcji:
Zgłoszone produkty Jawo:
http://blog.docenpolskie.pl/2011/-5/