Produkt głęboko mrożony
Soczyste nadzienie z warzyw i kaczki otulone w miękkim cieście zadowoli gusta największych smakoszy.
Produkt głęboko mrożony
Soczyste nadzienie z warzyw i kaczki otulone w miękkim cieście zadowoli gusta największych smakoszy.
warzywa 32% (kapusta, cebula) , mąka pszenna, mięso z kaczki 14%, woda, sos Hoisin (cukier, fermentowana solona soja (soja, mąka pszenna, sól, woda), ocet ryżowy, woda, czosnek, barwnik (E150a), sól, olej sezamowy, papryka chili), cukier, tłuszcz z kaczki, sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), skrobia ziemniaczana, bułka tarta (mąka pszenna, sól, drożdże), sól, czosnek granulowany, gluten pszenny, olej sezamowy, imbir mielony.
Dla uzyskania najlepszego rezultatu przygotuj danie z produktu mrożonego.
Na głębokim oleju: smaż gyozę w temperaturze 170oC – 180oC przez około 2,5 minuty
Na patelni: rozgrzej 15 ml oleju, ułóż zamrożoną gyozę spodem do rozgrzanej patelni i smaż przez 2 minuty. Następnie wlej 60 ml wody na patelnię, przykryj pokrywką i gotuj pod przykryciem 2 minuty. Zdejmij pokrywkę i podsmaż jeszcze ok. 1 minutę do momentu odparowania całej wody.
Gotowanie: gotuj gyozę przez ok. 3,5 minuty w lekko wrzącej wodzie
Gotowanie na parze: gotuj gyozę na parze w temperaturze 100°C przez ok. 5 minut.
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 647kJ / 153 kcal |
Tłuszcz w tym, Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,7g 0,8g |
Weglowodany w tym cukier | 25g 9,7g |
Białko | 6,2g |
Sól | 1,3g |
Witam
Gdzie mogę kupić detalicznie pierogi Gyoza w Częstochowie.
Pozdrawiam
Obawiam się, że w tej chwili będzie kłopot z kupieniem ich w sklepach detalicznych. Ale pracujemy nad nowymi rozwiązaniami, które pomogą nam zaistnieć na polskim rynku na większą skalę. Gyoza w opakowaniach 600 g i 400 g jest produktem przeznaczonym bardziej pod gastronomię i to jest gł. powód dlaczego tak trudno ją kupić.
Pozdrawiam
Magda Parkitna