Miniatura wpisu
Miniatura wpisu
powrót

Paszteciki z mięsem

Skład

Mąka pszenna, margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy, w zmiennych proporcjach), mięso wołowe (6,5%), mięso wieprzowe (6,5%), śmietana (mleko odtłuszczone, tłuszcz palmowo-kokosowy, aromat, kultury bakterii, białka sojowe), białko sojowe, drożdże, cebula, woda, pasteryzowana masa jajowa, cukier, sól, błonnik pszenny, przyprawy (zawierają gorczycę), olej rzepakowy, suszone warzywa (marchew, pietruszka, por, cebula).

paszteciki_mieso

Przygotowanie

Piekarnik: Produkt w glazurze z masy jajowej. Gotowy do przygotowania w piekarniku. Zamrożony produkt ułożyć na blasze, posypać ulubioną przyprawą i podgrzewać w temp. 1800 C przez 25 minut.

opakowanie-gastro

Wartości odżywcze

Wartość odżywczaw 100 g%RWS*
Wartość energetyczna1256 kJ/301 kcal
Tłuszcz
w tym, Kwasy tłuszczowe nasycone
16 g
6,7 g
Weglowodany
w tym cukier
26 g
0,50 g
Białko11 g
Sól0,70 g
*Reference intake of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal).