Miniatura wpisu
Miniatura wpisu
powrót

Paszteciki z kapustą i grzybami

Skład

mąka pszenna, margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy, w zmiennych proporcjach), kapusta biała (11 %), kapusta kiszona (11 %), śmietana (mleko odtłuszczone, tłuszcz palmowo-kokosowy, aromat, kultury bakterii, białka sojowe), cebula, drożdże, woda, pieczarki (2,6%), masa jajowa, grzyby leśne (0,83%), cukier, białko sojowe, sól, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, przyprawy, suszone warzywa (marchew, pietruszka, por, cebula), ekstrakt drożdżowy, aromat.

IMG_9828

Przygotowanie

Piekarnik: Produkt w glazurze z masy jajowej. Gotowy do przygotowania w piekarniku. Zamrożony produkt ułożyć na blasze, posypać ulubioną przyprawą i podgrzewać w temp. 1800 C przez 25 minut.

opakowanie-gastro

Wartości odżywcze

Wartość odżywczaw 100 g%RWS*
Wartość energetyczna1018 kJ / 244 kcal12%
Tłuszcz
w tym, Kwasy tłuszczowe nasycone
13 g
5,4 g
18%
27%
Weglowodany
w tym cukier
25 g
<0,2 g
10%
0%
Białko5,5 g11%
Sól0,9 g15%
*Reference intake of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal).